Categorii

Ultimele Postari

  • test 2015-12-17 04:41:17 test
  • Inmultirea prin butasi si frunze 2015-08-24 03:06:10 Inmultirea prin butasi si frunze Inmultirea prin butasi se aplica doar anumitor specii de trandafir (Poliantha, Bengale, Noissete, Bourbon...
  • Ingrijirea trandafirilor 2015-08-24 02:58:58 Ingrijirea trandafirilor Prima lucrare, in primavara, este dezmusuroirea trandafirilor pitici. In cazul trandafirilor cu trunchi inalt,...
  • Bolile trandafirilor: Rugina... 2015-08-24 02:54:50 Bolile trandafirilor: Rugina frunzelor la trandafiri     Rugina frunzelor la trandafiri este o boala care apare de cele mai multe ori...
  • Bolile trandafirilor 2015-08-24 02:48:36 Bolile trandafirilor Una din cele mai raspandite boli produse de ciuperci este rugina frunzelor. Boala apare de cele mai multe ori primavara...
toate

Categorii Blog

Etichete Blog

Mar Florina

Mar Florina

Perioada de recoltare: - 20 septembrie- 10 octombrie;

Polenizatori- Pionier, Prima, Voinea, Idared;

Distanta de plantare: 4x1, 4x2, 4x4m.;

Fructifica abundent, cu fructe medi - mari de 120-140g.

Se livreaza cu radacina ambalata;

Detalii


Pret:10,00 lei Pret total

Disponibilitate: disponibil in stoc

188 produse în stoc

Caracteristicile pomului: crestere semiviguroasa, forma piramidala ramificatie viguroasa rezistenta buna la ger, boli si daunatori, intra repede pe rod. Soi foarte rezistent la virusi. Se recomanda a fi altoit pe portaltoi M9.

Perioada de plantare: pomii fructiferi cu radacina libera se planteaza toamna (octombrie - noiembrie) si primavara (martie-aprilie), pomii fructiferi la ghiveci au o perioada lunga de plantare din martie pana in noiembrie.

Polenizare: Polenizatori:Pionier, Prima, Voinea, Idared. Este bun polenizator pentru alte soiuri.

Caracteristicile fructului: fructe medii de 120-140 g, cu diametrul de 65-85 mm, forma sferic turtite, culoarea de baza galbena acoperita de rosu cu lenticele albicioase pe toata suprafata fructului, pulpa consistenta, galbena, dulce, slab acidulata, aroma placuta de calitate superioara pentru masa.

Perioada de recoltare: Ajunge la maturitate in perioada 15 sept - 30 sept in zonele de sud si la 10-15 oct in zona colinara. Fructifica abundent si constant. Se obtin productii mari si foarte mari in cazul conditiilor pedoclimatice optime.  Se culege usor, se preteaza pentru industrializare dar si pentru consum in stare proaspata, se pastreaza bine pe timp de iarna.

Taieri: in primii 3 ani taierile au ca scop formarea coroanei, din anul 4 se fac taieri de intretinere si reglare a productiei, taierile se realizeaza in perioada 15 februarie - 15 martie in functie de regiunea geografica si climat.

Stropiri: Stropiri de spalare si dezinfectare inainte de inmugurire si stropiri preventive, repetate cu substante pe baza de cupru si/sau sulf in perioada aprilie - iulie.

Distanta de plantare: 4x1, 4x2, 4x4m - in functie de portaltoiul si de sistemul de cultura utilizat

Portaltoi: M9, MM106, mar franc

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte