Livrare/Retur

Livrare

Termen estimativ de livrare

Termenul estimativ de livrare este de 2-4 zile lucrătoare și poate varia în funcție de produsul comandat și de locația dumneavoastră. Acesta este calculat în zile lucrătoare și reprezintă intervalul în care vă așteptați să primiți produsele comandate. Vă rugăm să rețineți că acesta este un termen estimativ și pot apărea întârzieri în funcție de diverse circumstanțe.

Moduri de livrare disponibile

  1. Curierat rapid – Prin intermediul partenerilor noștri de curierat, vă oferim opțiunea de livrare rapidă pentru a primi produsele cât mai curând posibil la adresa indicată.

Retur

Conform OUG 130/2000 privind comertul la distanta,”Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.Returnarea este posibila pentru produsele aflate într-o stare perfecta,neutilizate si complete cu toate accesoriile primite, taxa de returnare va fi suportata de catre cumparator iar transportul se face exclusiv prin Posta Romana. Legislatia in vigoare se aplica doar clientilor persoane fizice.